місто Вікторія Скандал Dolce&Gabbana новини шоубізнес Філіп Кіркоров місто Вікторія

Dolce & Gabbana потрапили у величезний скандал через путініста Кіркорова: реакція Мережі

Сейчас читают: 613
hochu.ua

Засновники легендарного Будинку моди Dolce & Gabbana потрапили в черговий проросійський скандал. Модельєри Доменіко Дольче і Стефано Габбана виявилися не надто занепокоєні проблемами російської диктатури, від якої змушені страждати українці, тож покликали на свою вечірку путініста Кіркорова та інших артистів, які відкрито підтримали війну.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Так, російський співак Філіп Кіркоров був запрошений на вечірку Dolce & Gabbana в Італії, присвячену виходу нової лінійки прикрас Alta Gioielleria.

У своїх соцмережах путініст похизувався появою на модному заході та розсипався в компліментах, адресованих засновникам бренду, назвавши їх "своїми друзями" і "геніями сучасної моди".

Разом із путіністом на заході засвітилися й інші росіяни: дизайнери Аніка Керімова і Максим Ситник, а також світська левиця Вікторія Шелягова з чоловіком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA