Оля Полякова Україна Скандал ЛГБТ новини шоубізнес Оля Полякова Україна

Олю Полякову "рознесли" у коментарях через ЛГБТК+ прайд у Лондоні і пригрозили судом: співачка відповіла (ВІДЕО)

Сейчас читают: 972
hochu.ua

Після того як Оля Полякова очолила українську колону на прайді ЛГБТК+ у Лондоні, артистка почала стикатися з хейтом, який переходив усі рамки дозволеного.

За підтримку представників ЛГБТ-спільноти співачці почали надходити прямі погрози, на які вона сміливо відповіла. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Оля Полякова розповіла, що після прайду їй погрожували та бажали горіти в пеклі за підтримку ЛГБТ-представників.

Попри безліч абсурдних негативних коментарів, співачка продовжує говорити про те, наскільки важливо Україні зараз рухатися в бік європейських цінностей і висловлювати толерантне ставлення, не орієнтуючись на сексуальну орієнтацію людей і гендерні ідентичності.Хочу сказати велике спасибі всім, хто написав приємні слова про прайд.

Ті, хто написав негативні коментарі, це люди з минулого, з іншого життя, якого вже немає. Але вони цього не відчувають, вони рефлексують, вони щось пишуть, багато пишуть, сперечаються, погрожують пеклом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA