Олег Винник Даша Астафєва новини шоубізнес Даша Астаф'єва Олег Винник Даша Астафєва

Даша Астаф'єва висміяла "проблеми" Олега Винника, який через війну жодного разу не стригся

Сейчас читают: 771
hochu.ua

Українська співачка Даша Астаф'єва, яка відверто заговорила про свого обранця, покепкувала над "проблемами" Олега Винника. Співачка засудила артистів, які ігнорують війну, та пригадала неоднозначні висловлювання колеги, який від початку повномасштабного російського вторгнення переїхав до Німеччини.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Даша Астаф'єва від початку війни залишалася в Україні й активно допомагала як українським військовим, так і мирним жителям, які постраждали від російської агресії.

А ось її колега Олег Винник відсиджувався в Берліні й довгий час не виходив у публічний простір. Артистка посміялася, що коли співак все ж дав перше велике інтерв'ю після переїзду до Німеччини, він почав скаржитися на те, що в період війни він так і не зміг потрапити до перукаря.

Читати також Помилка лікаря ціною в кар'єру: Даша Астаф'єва зізналася, що більше не може співати В ефірі подкасту Тетяни Гончарової Астаф'єва зазначила, що у знаменитостей є влада під час повномасштабного вторгнення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA