Оля Полякова Скандал бодишейминг булінг діти Оля Полякова

Новий скандал: Оля Полякова подає в суд на українське ЗМІ через бодішеймінг доньки

Сейчас читают: 924
womo.ua

Українська співачка Оля Полякова повідомила, що подає в суд на відомий український засіб масової інформації «Главред» через «бодішеймерську статтю» про її 18-річну доньку.

Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram. Зазначимо, що 13 липня 2023 року Оля Полякова показала, як займається спортом разом з 18-річною донькою Машею.

У коментарях на артистку та Марію хлинув хейт, на який співачка відповіла у властивій їй манері. Читайте також: Спартак Суббота знову у центрі скандалу: вийшло нове розслідування Про тренування зіркової мами й доньки написали й ЗМІ.

Зокрема, видання «Главред» назвало Машу «сильно розповнілою». Наразі статтю видання вже видалило. Читайте також: Ріккі Колле стала першою трансгендерною жінкою, яка виграла конкурс краси в Нідерландах: фото Таке формулювання Полякова назвала людоїдським та заявила, що судитиметься з виданням через бодішеймінг. Читайте також: Брітні Спірс анонсувала дату виходу автобіографії «Жінка в мені» The post Новий скандал: Оля Полякова подає в суд на українське ЗМІ через бодішеймінг доньки appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA