Володимир Дантес музика прем'єра шоубізнес Володимир Дантес

Через 15 років Дантес випустив "Девочку Олю" українською: як на це реагують фанати

Сейчас читают: 106
hochu.ua

Після того як Володимир Дантес разом із Монатіком несподівано заспівали легендарну пісню "Девочка Оля", шанувальники завалили ексучасника гурту "ДіО.фильмы" проханнями випустити повну версію українською мовою.

Так, через 15 років після виходу композиції, Дантес переклав один із найуспішніших хітів у його кар'єрі. Як на прем'єру відреагували його фанати - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Напередодні прем'єри Володимир розповів історію хіта "Девочка Оля", який він записав ще 2008 року на "Фабриці зірок-2", а потім співав у складі гурту "ДіО.Фильмы" з Вадимом Олійником.

Артист запевняє, що пісня не раз рятувала його, зокрема й під час участі в проєкті. Тому артист вважає, що вона повинна отримати другий шанс на життя.Дівчина Оля багато разів рятувала мене, і я думаю, багатьох із вас, хто чув її тоді, хто ріс на цій пісні, кому вона дуже подобається.

І я вважаю, що вона не повинна зникати. Як вона дала мені кілька разів шанс, так і я їй хочу подарувати нове звучання українською.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA