покупки ноутбук Техніка гаджети корисні поради

5 помилок, через які ваш новий ноутбук може виявитися гіршим за старий: чек-лист

Сейчас читают: 755
hochu.ua

Якщо ваш старий ноутбук почав сильно шуміти, та й загалом “доживає віку” і ви надумали придбати новий, не поспішайте! Спершу ознайомтесь із головними порадами щодо вибору ноутбука, якими діляться експерти.

Точніше - переліком головних помилок, які найчастіше допускають покупці при виборі нового лептопа.Щоб не пошкодувати через даремно витрачені кошти, фахівці сайту itechua ралять звернути увагу на 5 помилок, через які ваш новий ноутбук може виявитися гіршим за старий.

Читати також Як швидко почистити клавіатуру на ноутбуці за допомогою звичайного фена У ноутбука з великим екраном є певні плюси: на ньому комфортніше працювати, грати і дивитися фільми.

Але є і помітний мінус: якщо ви маєте щодня носити його із собою або часто брати у відрядження, це буде не найкращим вибором, адже такі моделі досить важкі та габаритні.Вони потрібні, аби під’єднати до ноутбука всі необхідні пристрої: принтер, мишку, знімні диски, флешки, телефон для підзарядки тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA