Борис Джонсон України Володимир Зеленський Володимир Зеленський бренд війна вишиванка Борис Джонсон України Володимир Зеленський Володимир Зеленський

Боріс Джонсон одягнув вишиванку та підтримав Україну: фото

Сейчас читают: 114
womo.ua

Боріс Джонсон вирішив знову підтримати Україну, сфотографувавшись в українському традиційному бранні — вишиванці. Про це йдеться на Instagram-сторінці українського бренда Damirli.

Британський політик Боріс Джонсон одягнув вишиту сорочку з колекції Damirli. Читайте також: Найгарніші вишиванки від українських брендів Особливим акцентом сорочки є вишита мапа України, виконана у кольорах національного прапора. Читайте також: Актор серіалу «Надприродне» закликав задонатити на розмінування України: фото та деталі Читайте також: Пісня орнаментів: 6 цікавих фактів про вишиванку від Христини Патик Додамо, що вишиті сорочки цього бренда одягав президент України Володимир Зеленський, український боксер Олександр Усик та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA