Индия медицина генетика діти новини світу Индия

В Індії народилася дитина з 26 пальцями рук і ніг: фото

Сейчас читают: 954
womo.ua

В Індії народилася дівчинка, у якої по сім пальців на кожній руці та по шість пальців на кожній нозі. Про це повідомляє nypost.com.

За словами медичних працівників, новонароджена дівчинка з Бхаратпура, що у північному штаті Раджастхан, народилася з рідкісною генетичною аномалією, але її сім’я вважає, що насправді вона є «реінкарнацією індуїстської богині». Читайте також: У Китаї з мозку дівчинки видалили ненародженого близнюка: фото Дхолагарх Деві — відоме божество, чий храм розташований неподалік місця, де народилася дитина.

Статуї зображують богиню Дхолагарх як дівчину з декількома руками. Читайте також: У Британії судили 33-річну медсестру — серійну вбивцю немовлят: шокувальні подробиці Мама дитини, 25-річна Сарджу Деві, очевидно, у захопленні.

Батько дитини Гопал Бхаттачарья, поліцейський Центрального резервного поліцейського управління, також щасливий. А брат матері дівчинки розповів місцевим ЗМІ: Читайте також: На Хмельниччині породілля заявила про знущання при пологах: подробиці Поки невідомо, чи батьки дитини погодяться на операцію зі зменшення кількості пальців на руках і ногах до 10, але з медичної точки зору з нею все гаразд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA