Україна робота жінки кар'єра війна в Україні успішна жінка Україна

Від родинних цінностей до великих реформ: інтерв’ю з Оксаною Жолнович

Сейчас читают: 571
womo.ua

Оксана Жолнович вміло поєднує особисті цінності з професійними досягненнями. Вирісши у великій і згуртованій родині, вона навчилася цінувати родинні зв’язки, підтримку та безумовну любов.

Саме ці принципи вона принесла у свою роботу, очоливши низку важливих проєктів в соціальній сфері. У нашій розмові пані Міністр соціальної політики України ділиться тим, як сім’я вплинула на її особистість, формування цінностей і професійний вибір, а також розповідає про виклики на шляху реформування соціальної політики та підтримки українських родин у складний час.

Пані Оксано, ви розповідали, що виросли у великій родині, де всі були дуже близькі. Як це вплинуло на вашу особистість і на подальше життя?

Думаю, що все, що ми робимо в дорослому житті, тягнеться з дитинства. Сімейне виховання — це основа всього. Саме тому в міністерстві ми працюємо над тим, щоб кожна дитина в Україні мала родину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA