Анджелина Джоли Брэд Питт Нео Анджелина Джоли Брэд Питт

Анджеліна Джолі подала до суду на Бреда Пітта

Сейчас читают: 543
vogue.ua

Анджеліна Джолі подала зустрічний позов проти Бреда Пітта на тлі судової тяганини за Château Miraval — французьку виноробню, яку колишнє подружжя придбало понад десять років тому.

У позові команда юристів Джолі розкриває нові подробиці того, що актриса назвала образливою поведінкою з боку колишнього чоловіка в приватному літаку у 2016 році, що призвело до розірвання їхнього шлюбу.

На початку 2022 року Бред Пітт подав позов проти Анджеліни Джолі, звинувативши її в порушенні «договірних прав» після того, як вона продала свою половину Château Miraval без його відома.

У зустрічному позові адвокати Джолі стверджують, що переговори з командою Пітта про продаж її частини компанії перервалися після того, як він вимагав від неї підписати «угоду про нерозголошення, яка за контрактом забороняла їй говорити поза судом про фізичне та емоційне насильство Пітта щодо неї та їхніх дітей».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA