люди Нео

Анджеліна Джолі зіграє оперну зірку Марію Каллас

Сейчас читают: 681
vogue.ua

Анджеліна Джолі нечасто тішить глядачів новими ролями - але наступна її робота обіцяє бути дуже яскравою. Голлівудська акторка зіграє оперну діву Марію Каллас у новому фільмі номінанта на «Оскар», режисера Пабло Ларраіна ("Сенсер", "Джекі").

Стрічка «Марія» «розповідає бурхливу, прекрасну та трагічну історію життя найвидатнішої оперної співачки світу, а події відбуваються в її останні дні в Парижі 1970-х років». «Поєднання двох моїх найглибших пристрастей, кіно та оперу, було моєю мрією», — сказав Ларраін у коментарі Variety. «Зробити це з Анджеліною, надзвичайно сміливою та допитливою художницею, — це чудова можливість.

Справжній подарунок». «Я дуже серйозно ставлюся до відповідальності за життя та спадщину Марії. Я віддам усе, що зможу, щоб впоратися з викликом.

Пабло Ларраін — режисер, яким я давно захоплювалась», — сказала Анджеліна Джолі. Нагадаємо, Марія Каллас є, мабуть, найвідомішою оперною співачкою 20-го столітт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA