Яблоки вредные продукты атеросклероз

9 продуктів для зниження рівня холестерину

Сейчас читают: 984
liza.ua

Атеросклероз не дарма називають хворобою століття. Але є продукти, які допомагають знизити рівень холестерину і тим самим запобігти атеросклерозу.Холестерин — речовина, яка є в організмі кожної людини.

Приблизно третину холестерину ми отримуємо з їжею, а дві третини виробляються в організмі печінкою. Холестерин нам необхідний.

Адже з нього синтезується цілий спектр гормонів, в тому числі статеві та антистресові гормони надниркових залоз. Однак якщо рівень холестерину в крові підвищується, це викликає ризик розвитку атеросклерозу.Стежити за рівнем холестерину особливо важливо людям з порушенням ліпідного обміну і тим, у кого є спадкова схильність до захворювань серцево-судинної системи.

Рекомендована норма холестерину для здорової людини — 300 мкг в день. Якщо є фактори ризику — до 250 мкг в день.Знизити рівень холестерину можна за допомогою спеціальних продуктів, які поглинають жири й прискорюють їх виведення з організму, а також покращують роботу печінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA