правильное питание иммунитет осеннее меню

9 продуктів для міцного імунітету: не хочу хворіти

Сейчас читают: 232
liza.ua

Що потрібно їсти, щоб в сезон ГРВІ організм міг протистояти всюдисущим вірусам? Для профілактики застуди, налягай на ці продукти!Які продукти підвищують імунітет?Спробуй перебудувати свій раціон харчування, а наша дієта для імунітету тобі в цьому допоможе!Джерело незамінних амінокислот і білка — «будівельного матеріалу» для клітин.

Амінокислоти входять до складу імунних клітин, ферментів і необхідні для вироблення антитіл. Крім цього, м’ясо містить легкозасвоюване залізо і вітамін В12.

Вони забезпечують кровоносну систему гемоглобіном і відповідають за дихання кожної клітини. У тому числі — і імунної системи.Містить природний антибіотик алліцин.

За даними деяких досліджень, він допомагає запобігти ускладненням після застуди і грипу. Всього 1 зубчик часнику в день уже надає необхідний профілактичний і антисептичний ефекти.Гарбуз, морква або солодкий перець — джерела мікроелементів і вітаміну А.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA