резюме

Як скласти резюме та мотиваційний лист: поради від HR-спеціалістки

Сейчас читают: 388
womo.ua

Подача заявки на роботу — один із найважливіших етапів працевлаштування. Адже від того, наскільки успішно ви себе зарекомендуєте, залежить, чи  запросять вас на співбесіду.

Як підготувати резюме та мотиваційний лист, які точно прочитають роботодавці, розповіла тренерка проєкту з профорієнтації жінок «Успішна» від «Фонду Маша», HR-спеціалістка Яна Даценко.

Яна Даценко, HR/R-спеціалістка Найперший етап у пошуці роботи — аналіз ринку. Потрібно визначитися, в яких компаніях ви б хотіли працювати, які вакансії там є та які умови пропонують.

Якщо вам сподобалося одразу кілька пропозицій, то варто створити окреме резюме для кожної позиції. — Щоб максимально спростити для себе процес написання резюме, рекомендую спочатку згадати та записати в окремому файлі весь свій досвід роботи хронологічно: період роботи, назва та тип компанії, ваша позиція, обов’язки й досягнення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA