Сша люди позитив Олена Орлюк Сша

Відновлення України: бізнесу, державі та університетам час об’єднуватись

Сейчас читают: 494
womo.ua

У перші місяці повномасштабної війни проявилася, напевно, найголовніша риса українців – вміння єднатися та об’єднуватися. Саме це дозволило нам стримати ворога та зберегти країну.

Сьогодні ми говоримо вже не про відсіч, а про майбутню перемогу, а за нею – відбудову. І тут нам доведеться ще не раз об’єднатися.

Хай навіть це здаватиметься комусь дивним чи недоречним. Олена Орлюк, очільниця Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій, докторки юридичних наук, професорки кафедри Інтелектуальної власності та інформаційного права КНУ імені Тараса Шевченка На ці думки мене підштовхнуло засідання ІР конгресу в Польщі, яке я з командою відвідувала цієї осені.

З-поміж усіх питань ми з колегами обговорювали зокрема й модель потрійної спіралі Генрі Іцковича. На перший погляд, це може звучати як цитата зі шкільного підручника фізики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA