Валентина Хамайко Україна Родина натхнення вибір редакції Валентина Хамайко Україна

Валентина Хамайко: люди, яких ми втрачаємо, залишаються в наших серцях і живуть доти, поки ми про них пам’ятаємо

Сейчас читают: 786
womo.ua

В інтерв’ю для WoMo Валентина Хамайко, ведуча «Сніданок. Вихідний» на телеканалі 1+1 Україна, розповідає про те, що допомагає їй триматися в цей нелегкий час, яку роль в її житті відіграє благодійна діяльність та до яких суспільно важливих ініціатив дотична.  Ви продовжуєте активно долучатися до соціально-благодійних ініціатив.

У серпні 2023 року 1+1 media запустила проєкт «Гай дитячих снів». Це загальнонаціональна ініціатива для вшанування памʼяті дітей, які загинули внаслідок повномасштабної війни рф в Україні.

Ви разом зі своїм колегою Святославом Гринчуком стали менторами проєкту. Чому вам було важливо доєднатися до ініціативи? І яку свою місію вбачаєте у цьому проєкті? Розумію, наскільки важко людям залишатися наодинці зі своїм болем.

Тому, напевно, моя місія полягає в тому, щоб стати підтримкою для людей в такий важкий і провальний момент життя. Втрата дитини – це велика емоційна руйнація зсередини, яка іноді може переходити у фізичну руйнацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA