Мода День святого Миколая бренд українська мода новий рік брендинг

Що покласти під подушку рідним? Ідеї подарунків на День Святого Миколая від українських брендів

Сейчас читают: 335
womo.ua

Скоро День Святого Миколая — особливе свято для дітей та дорослих. В Україні це свято асоціюється з тим, що дітям на ніч кладуть подарунки під подушку.

Проте не лише діти отримують подарунки, дорослі також отримують солодощі та сюрпризи від рідних. Тому ми підготували для вас добірку подарунків від українських брендів, які можна подарувати на День Святого Миколая своїм близьким. Читайте також: День Збройних сил України 2023: топ-5 ідей подарунків для чоловіків від українських брендів Що подарувати на День Святого Миколая: товари від українських брендів  Прикраси на шию від Шипелик Український бренд Шипелик презентував різдвяну колекцію товарів.

До вашої уваги прикраси на шию: Ґердан «Вертепна зірка». Намистинки нанизані на нитку орнаментом “вертепна зірка”. Завʼязується позаду на косичку з китичками.

Також можна одягати як чокер або ж як прикрасу на волосся. Читайте також: День Збройних сил України 2023: топ-5 ідей подарунків для жінок від українських брендів Шийна прикраса «Язичок».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA