люди Нео

14 фактів із дивовижного життя Еви Перон

Сейчас читают: 532
vogue.ua

26 липня на стрімінговому сервісі HULU виходить історичний серіал "Свята Евіта", присвячений одній із найвідоміших жінок ХХ століття – Еві Перон, яка була першою леді Аргентини та впливала на політичну обстановку в державі навіть через багато років після своєї смерті.

Розповідаємо, що треба знати про цю яскраву та неординарну жінку. – Ева Перон, у дівоцтві Марія Ева Ібаргурен, була одним із 5 позашлюбних дітей у сім'ї власника скотарської ферми та його служниці.

У 12 років з нею трапилася неприємна ситуація – дівчинка облилася киплячою оливковою олією. Сім'я була в шоці – Ева отримала сильні опіки, а лікарі не давали жодних гарантій, що вона швидко видужає.

Проте сталося диво, коли зняли пов'язки – шкіра дівчинки була чистою, без шрамів та рубців. – Після смерті батька мати дівчинки з дітьми була змушена переїхати до невеликого містечка Хунін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA