люди уроки Нео нова колекція

Життя у моменті: нова колекція Giambattista Valli Couture осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 454
vogue.ua

Цього сезону Джамбаттіста Валлі відзначає своє перше 10-річчя у високій моді, показуючи нам те, що виходить у нього робити найкраще - колекцію, побудовану на радісних надмірностях. "Я думаю, що найважливішим уроком останніх двох років було дійсно насолоджуватися моментом і жити справжнім", — розмірковував дизайнер за лаштунками за годину до того, як ми побачили 59 екстравагантних образів.

Він назвав колекцію «L'Instant» і прикрасив подіум декораціями святкових повітряних куль. Тим часом, на його дошці натхнення була помічена фотографія людей, які прагнуть потрапити в Studio 54 у Нью-Йорку в 1970-х роках, яка сусідила зі знімком хаотичних троянд в англійському саду.

Це символізувало для мене "дві сторони медалі", сказав Джамбатиста Валлі. "Перша частина колекції відсилає до того, коли я наношу лінію на білий папір; друга — більш експансивна, що втілює нестримністю в прояві почуттів, наприклад, коли даруєш комусь квіти".

Валлі, напевно, знає, як спокусити дівчину добре провести час. Перші повністю білі образи — «прості» у його виставі — являли собою чудовий парад суконь із страусовим пір'ям та кришталевим оздобленням, доповнені казково великими дзеркальними сонцезахисними окулярами-метеликами та гігантськими блискучими сережками-люстрами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA