люди Нео

Ми однієї крові: українські ілюстратори, чиї малюнки допомагають рятувати життя

Сейчас читают: 189
vogue.ua

Соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ – патріотичний мерч, що рятуватиме життя українців та підтримає український бізнес.

Мета проєкту – фінансування ініціатив з донорства крові, закупівля кровоспинних засобів для ЗСУ, допомога економіці країни та підтримка українського арту.

В межах проєкту чотири українські ілюстратори – Sandra Ruth, Anastreela, Maliunok та Kaskia Art – створили малюнки для колекції патріотичного мерчу, а їхні ідеї втілили в життя українські бренди Harvest, Twins Store, Seven mountains, OHUENO, Griffon Socks та "Авіація Галичини". "Ми прагнемо підтримати віру українців у перемогу", – кажуть ілюстратори – учасники соціальної ініціативи.

В інтерв’ю художники зізнаються, що головне натхнення для них у цьому проєкті – власне українська нація: смілива, вільна, волелюбна, що відважно бореться за власне незалежне майбутнє.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA