Евгений Хмара люди новый альбом новий альбом Евгений Хмара

Музика, що зцілює: новий альбом Євгена Хмари

Сейчас читают: 354
liza.ua

З давніх давен найвидатніші мислителі, вчені, композитори та музиканти намагалися розкрити таємницю звуку і його впливу на людину.Знайти відповідь на це питання також намагається відомий композитор і піаніст-віртуоз Євген Хмара, який заявив про вихід свого п‘ятого альбому:«Це не просто альбом, це альбом-музикотерапія.

Вже декілька років я роблю камерні концерти у форматі музикотерапії, в наслідок чого і з‘явився новий альбом, абсолютно відмінний від попередніх.

Нещодавно ми звернулися до державних інститутів України з проханням дослідити вплив моєї музики на стан людини.»Насправді, методику музикотерапії давно використовують в інших країнах як засіб подолання стресу та втоми і, більше того, як частину терапії при серйозних захворюваннях.Доведено, що музика позитивно впливає на роботу мозку, збільшує швидкість сполучення між правою та лівою півкулями, підвищує працездатність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA