совет эксперта советы астролога

Період ретроградного Меркурія: поради від астропсихолога

Сейчас читают: 879
liza.ua

Всі його бояться, і ось він настав. Ретроградний Меркурій знову починає впливати на нас і впливатиме до 3 листопада. Ми запитали у експерта, астропсихолога Тетяни Мельниченко, що це означає та чи все так погано.

Спойлер: не все.Та дам! І  знову (з 14 жовтня)  починається ретроградний Меркурій. А це означає, що всі сфери за які відповідає ця планета «просідатимуть».Тобто можливі певні «труднощі перекладу» при комунікаціях — людям буде важко порозумітися, вони наче розмовлятимуть різними мовами.

Це може призводити і до ускладнень в особистісних та партнерських стосунках. А також до неадекватного сприйняття реальності.Можливі затримки і труднощі при пересуванні (подорожі, транспорт тощо), поламки техніки, помилки в документах.Тому варто ретельно перевіряти усі папери, а в ідеалі до 3 листопада нічого важливого не підписувати, якщо це можливо.

Не варто купувати техніку, автомобілі (можливі дефекти, поламки, обман). Краще полагодити те, що потребує ремонту.В цей період  не варто починати

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA