Sonya Kay характер Sonya Kay

Запальний WOW-мікс від 4 українських музикантів та glo™

Сейчас читают: 423
vesti.ua

На правах рекламиglo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотинуТютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звиканняІнноваційний бренд glo™ представляє музичну WOW-колаборацію з чотирма українськими артистами.

MamaRika, Katro Zauber, Artem Pivovarov та Sonya Kay створили унікальні композиції, що передають характер вибухових смаків стіків neo™ для glo™ HYPER.

4 різних смаки стіків для glo™ HYPER, 4 різних музичних стилі – один HYPER set. Так само як ми обираємо улюблену музику чи насолоджуємося різними стилями під настрій, розмаїття смаків стіків neo™ — Redberry Pastel, Brilliant Berry, Magnetic Pineapple і новинка, яка здивує вас вже незабаром, Pina Coolada — дозволить кожному знайти щось до душі чи змінювати хвилю смаку, коли заманеться.

Ніяких обмежень, бо glo™ різний для різного тебе. Надихнувшись цією ідеєю, чотири українських музичних креатори створили унікальний Музичний HYPER Set, об’єднавши 4 вибухові смаки та 4 різні музичні стилі:.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA