материнство Родина фільми кіно womo фільми натхнення

8 класних фільмів про відверті стосунки матері та доньки

Сейчас читают: 428
womo.ua

Стосунки між матір’ю та донькою завжди були надзвичайно важливими й складними, але також джерелом величезної любові та підтримки.

Кіно, як жоден інший вид мистецтва, відображає всі грані цього відношення. Представляємо 8 найщиріших фільмів, які вшановують глибокі та унікальні відносини між матір’ю та донькою. Мова ніжності (1983) Екранізація однойменного роману Ларрі МакМертрі 1975 року.

У головних ролях: Дебра Вінгер, Ширлі Маклейн, Джек Ніколсон, Денні Де Віто, Джефф Деніелс і Джон Літгоу. Фільм охоплює 30 років стосунків між Авророю Грінвей та її дочкою Еммою і слідкує за їхніми злетами та падінням.

Фільм  про природу сім’ї та реальність життя, що пронизане гумором, любов’ю та трагедією. Стальні магнолії (1989) Дивовижна історія життя шести жінок з невеличкого містечка в штаті Луїзіана, які крізь роки з трепетом проносять свою дружбу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA