українські фільми фільми українське кіно кіно Держкіно документальний фільм

Скоро у кіно! Українцям покажуть документальний фільм «Міста та їхні герої»: трейлер

Сейчас читают: 509
womo.ua

За тиждень, 5 жовтня 2023 року, в український прокат виходить документальна стрічка «Міста та їхні герої» Ольги Гібелінди та Андрія Литвиненка.

Про це пише Держкіно. Зазначається, що документальний фільм «Міста та їхні герої» — це кіноальманах із шести короткометражних стрічок, присвячених українським містам та їхнім героїчним мешканцям. Читайте також: Що подивитись на Netflix: топ-40 фільмів та серіалів вересня-2023 Режисерами стрічок виступили Ольга Гібелінда та Андрій Литвиненко.

Фільми знімали у шести різних містах, постраждалих від російського вторгнення: Баштанці, Охтирці, Іванкові, Харкові, Чернігові, Миколаєві. Читайте також: Кохання на передовій: найкращі фільми про любов до військових У кожному місті героями стали їхні жителі — звичайні українці, яких війна змусила відмовитися від основного заняття і перетворила на волонтерів та військових.

Протягом кількох місяців фільм показували у тих містах, де проходили зйомки: прем’єри відбулися у Баштанці, Охтирці, Іванкові, Харкові, Миколаєві, Чернігові, а також у Києві та Львові. Читайте також: Прозорість емоцій: фільми, в яких розкриваються тяжкі стосунки матері й доньки З 5 жовтня документальний фільм “Міста та їхні герої” можна буде побачити у кінотеатрах країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA