місто Маріуполь трейлер фільми українське кіно кіно Держкіно International місто Маріуполь

Ibadan International Film Festival: український фільм «Чому я живий» здобув перемогу у трьох номінаціях

Сейчас читают: 315
womo.ua

Фільм «Чому я живий» українського режисера Віллена Новака став Лауреатом премії міжнародного кінофестивалю Ibadan в Нігерії одразу в кількох номінаціях.

Про це пише Держкіно. Зазначається, що стрічку створено за автобіографічним оповіданням Євгена Митька «Тепер я турок, не козак…» Маріуполь.

1940-і. Довоєнне життя в невеличкому українському місті на березі Азовського моря, з добрим сімейним побутом, сварливими сусідами, самодіяльною оперою.

З танцмайданчиком у міському саду, з гонінням за віросповідання, доносами й, певна річ, з любов’ю. Читайте також: Премія «Кіноколо»-2023: повний список номінантів Ibadan International Film Festival: номінації та переможці Найкраща операторська робота — Данил Дедков; Найкраща чоловіча роль — Віктор Жданов, роль Олекси; Читайте також: Кінофестиваль CinEast: які фільми представлять Україну? Найкращий повнометражний фільм — Чому я живий» Віллена Новака. Читайте також: Що подивитись на Netflix: топ-40 фільмів та серіалів вересня-2023 Ibadan International Film Festival — це триденна подія, на якій демонструються різні короткометражні та повнометражні фільми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA