Юлія Паєвська Сша Украина фільми українське кіно кіно документальна стрічка документальний фільм Юлія Паєвська Сша Украина

Ukraïner презентував документальний фільм «Жінки на війні» з Юлією «Тайрою» Паєвською

Сейчас читают: 642
womo.ua

Ukraïner представив документальний проєкт “Жінки на війні”. Це історії пʼятьох українок – Ірини “Параграф”, Марії Берлінської, Юлії “Тайри” Паєвської, Марії Назарової та Яни Білецької.

Про це йдеться на сторінці видання. Читайте також: Вони змінюють світ та будують свідоме суспільство: кращі фільми про вчительок, які надихають, мотивують та вражають Зазначається, що у фільмі представлені такі історії: снайперки 72-ї ОМБр Ірини, яка попросила депортувати її з Балі, щоб воювати за Україну; аеророзвідниці Марії Берлінської, завдяки якій українки змогли обіймати більше посад в армії; військовослужбовиці й волонтерки Юлії «Тайри» Паєвської, яка пережила російський полон і тепер допомагає родинам полонених захисників; бойової медикині Марії Назарової, яка три дні скуповувала в США спорядження для військовослужбовців, волонтерки Яни Білецької, яка організувала доставку міжнародної гуманітарної допомоги для громад Харкова й населених пунктів довкола нього. Читайте також: Соціальні мережі, штучний інтелект та восьминоги: ТОП-8 найкращих документалок для всієї родини The post Ukraïner презентував документальний фільм «Жінки на війні» з Юлією «Тайрою» Паєвською appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA