Сша Емірати Нео ТРЦ Gulliver Сша Емірати

На екранах ТРЦ Gulliver покажуть мультимедійний фільм, який презентує віртуальний аватар Тараса Шевченка

Сейчас читают: 825
womo.ua

4 жовтня о 18:00 у ТРЦ Gulliver відбудеться презентація короткометражного інноваційного фільму про художні світи Тараса Шевченка.

Мультимедійне шоу під назвою «Імерсивний Світ Тараса Шевченка» триватиме 7,5 хвилин і буде транслюватися на фасадних екранах комплексу, які є найбільшими у Європі.

Гідом виставки виступить цифровий аватар Тараса Шевченка, створений за допомогою технології штучного інтелекту. ШІ-аватара Шевченка представляє собою вдосконалене поєднання людиноподібного аватара, штучного інтелекту та цифрової особистості, доповнене передовою технологією Generative Pre-trained Transformer (GPT).

Завдяки Розмовному та Генеративному штучному інтелекту, аватар розуміє понад 50 мов, але спілкується виключно українською. Крім того, для ще більш імерсивного відчуття живого спілкування з кобзарем, ви можете отримувати від аватара не лише текстові відповіді, а й навіть голосові та відео.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA