Сша медицина благодійність хвороба Сша

Жити з ВІЛ: БО «100 % життя» запустила кампанію з популяризації тестування на ВІЛ

Сейчас читают: 240
womo.ua

У трьох регіонах України — Київській, Одеській та Дніпропетровській областях — стартувала кампанія #наша_таємниця в рамках проєкту HealthLink, що включає низку інформаційних заходів для прискорення зусиль з подолання епідемії ВІЛ.

Цю кампанію втілює БО “100% ЖИТТЯ” у рамках проєкту HealthLink: «Прискорення зусиль з протидії ВІЛ в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

За сприяння регіональних та загальнонаціональних ЗМІ, лікарських спільнот, лідерів думок БО “100%ЖИТТЯ” доносить інформацію про можливості тестування у державних закладах охорони здоров’я, де лікарської таємниці та етичної комунікації дотримуються усі лікарі.

Конфіденційність є однією із засад лікарської етики, і багато українців почали більше довіряти медикам. Втім, складніше їм говорити про тему безпеки сексу, стигматизовану у суспільстві. Читайте також: Дискримінація в Україні: у Києві дівчині відмовили в стажуванні через ВІЛ-статус За результатами дослідження, проведеного Європейським інститутом політики громадського здоров’я у 2021-2022 рр.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA