Украина свято прикмети Успіння Богородиці Украина

Що потрібно зробити на Успіння Пресвятої Богородиці, щоб цілий рік жити у здоров'ї та достатку: традиції та прикмети

Сейчас читают: 934
hochu.ua

28 серпня 2023 року ми відзначаємо велике церковне свято Успіння Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити у цей день? Про традиції та прикмети свята читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua!Суть свята Успіння Пресвятої Богородиці полягає в тому, щоб вшанувати пам'ять Божої Матері.

Цього дня часто завершувалися жнива, а в церквах освячували новий урожай, включаючи колосся та зерно, щоб у будинку цілий рік була їжа.

Святою водою окропляли мед, горіхи, фрукти та баранину. Крім цього, рекомендувалося поставити свічку та помолитися за здоров'я близьких.

Багато хто вірить, що це допоможе цілий рік прожити у здоров'ї та достатку. Читать также Профессиональные и государственные праздники Украины в августе 2023 года Перед Успінням також закінчувався двотижневий пост, тож в це свято можна було порадувати рідних різноманітними стравами та накрити щедрий стіл.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA