стосунки кохання чоловік і жінка

Відпусти: як розлюбити людину та жити далі

Сейчас читают: 843
hochu.ua

Любов прекрасна, якщо вона взаємна. Якщо ж почуття нерозділені, від них краще відмовитися. Але чи це так легко зробити?Кохання – складне почуття.

І навіть коли ясно, що стосунки не приносять вам жодної користі, може видатися неможливим просто відключити свої почуття. Але зробити це потрібно.

Читати також Аферист з Тіндеру: як розпізнати чоловіка, який використовує жінок для власної вигоди Туга, що супроводжує одностороннє кохання, може вплинути на емоційне благополуччя та викликати великий дискомфорт,— пояснює виданню Нealthline сімейна психотерапевтка Кім Егель.Команда онлайн-платформи для терапії стосунків Regain зазначає, що є багато причин, через які вам може знадобитися розлюбити когось.

Можливо, почуття нерозділені, або очевидно, що людина, до якої ви відчуваєте почуття, вам не підходить. Можливо, ви закохані в людину, яка має проблеми із залежністю, невірністю чи насильством.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA