рецепт кабачки що приготувати прості рецепти

Більше не треба смажити кабачки на сковороді! Простий рецепт, який підкорив сотні господинь

Сейчас читают: 967
hochu.ua

Літо - сезон сотні смачних страв із кабачків. Умілі господині не тільки смажать їх, а й роблять крутезні салати з кабачками, консервують їх на зиму і навіть закривають компоти із кабачків!

Сьогодні поділимося з вами ще одним дуже простим рецептом приготування цього сезонного овоча. Якщо вам подобаються смажені кабачки, але ви терпіти не можете великої кількості олії, яка просто таки стікає з них після приготування, ловіть кулінарний лайфхак.

З цим рецептом від “Школи життя” вам більше не захочеться готувати кабачки інакше! Читати також Ці млинці змусять вас купувати кабачки знову і знову: фантастично смачна страва (РЕЦЕПТ) Читати також Такий “торт” не залишить нікого байдужим: фантастична кабачкова закуска на святковий стіл (РЕЦЕПТ) Читати також Такої закуски ви ще не куштували: закриваємо кабачкову “Татарську пісню” (РЕЦЕПТ) Раніше ми розповідали, як приготувати малосольні кабачки.

Ця фантастична пісна закуска виручить у будь-якій ситуації: таку страву можна і на святковий стіл подати, і на щодень собі готувати!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA