Украина Голландия Україна поради жінки кар'єра успішна жінка Украина Голландия Україна

Жіноче підприємництво на старті: від ідеї до масштабування бізнесу з програмою “МІСТ”

Сейчас читают: 569
womo.ua

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (U&WE Hub) оголошує старт осіннього сезону VI потоку навчальної програми з підприємництва для жінок «МІСТ», яка реалізується Центром “Розвиток КСВ” за підтримки Netherlands Enterprise Agency.

Навчання розпочнеться 7 жовтня.  Чому саме “МІСТ”?  Команда U&WE Hub вже навчила понад 6680 жінок, і наша програма стала тим містком, який з’єднує жінок з їхніми мріями та допомагає розвивати бізнес.  “МІСТ” — це про Масштабування, Ідеї, Стратегії, Трансформації.

VI хвиля навчальної програми допоможе жінкам віком від 18 років створити та розвинути власний бізнес в Україні. Завдяки програмі учасниці навчання здобудуть навички фінансової грамотності, візійного мислення та комунікацій, лідерських якостей, адаптивності та критичного мислення.

Йдеться не лише про теоретичні знання, а й про практичні заняття з кваліфікованими фасилітаторами та куратором/кою, а також спільну роботу з одногрупницями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA