Украина Україна робота жінки кар'єра Украина дозвілля вибір редакції Украина Україна

Актуальні навички для сталого розвитку на онлайн-проєкті від WoMo та Women in Tech

Сейчас читают: 280
womo.ua

19 вересня на третьому модулі онлайн-проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0» поговоримо про важливі навички для розвитку кар’єри та бізнесу.

Початок о 14.00. Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією Програма вебінару 14:00-14:45 Спікер: Наталія Зубрицька, коуч керівників і власників бізнесів Тема: Стратегія карʼєри.

Як бути успішною 14:45-15:30 Спікер: Юлія Смойловська, co-founder, Results Elevator Тема: Розвиток особистого бренду 15:30-16:15 Спікер: Наталія Павлова, Technical Communicator & Project Manager, newage.

digital agency Тема: Маркетинг, що драйвить бізнес Тези виступу:  Стратегічні цілі та функції маркетингу Аналіз ефективності маркетингових кампаній на практиці Тренди, іновації та flexibility у діджитал маркетингу Модераторка: Іва Козловська, СЕО та співзасновниця Qubit Labs та WiT Ukraine.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA