Україна йога здоров'я поради жінки натхнення Україна

Відкриття внутрішнього «Я» за допомогою медитацій та технологій: інтерв’ю з Іриною Пістрюгою

Сейчас читают: 169
womo.ua

В ексклюзивному інтерв’ю для WoMo українська блогерка-мільйонниця та засновниця найбільшого в Україні застосунку для медитацій, дихальних практик, афірмацій та навчальних курсів «Inner Love» Ірина Пістрюга розповіла про сучасні тренди в медитації та як технології можуть впливати на духовний розвиток. Як ви прийшли у світ медитацій?

Що було поштовхом розпочати вивчення цієї теми? У мене все було інтуїтивно з дитинства, я відчувала щось «більше». Звʼязок з усім, єдність природи, людини, дій, думок, слів тощо.

Вже у дорослому віці я почала працювати передусім над своїм ментальним здоровʼям та гармонією всередині. Навчалася на факультеті психології, що стало поштовхом до пошуку далі.

Різні навчання, тренінги, ретрити, сесії та, звісно, медитації, які, зокрема, стали порятунком під час епідемії коронавірусу, коли ми всі залишилися наодинці з собою в замкнутому просторі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA