Україна кар'єра вибір редакції ефективність Україна

Максим Чеберяка: від вболівальника до прес-аташе НОК

Сейчас читают: 460
womo.ua

Щойно почали вщухати враження й обговорення найяскравіших подій Олімпійських та Паралімпійських ігор. Але спортсмени не зупиняються, адже їх життя — то суцільні тренування, чергові змагання, нові перемоги й поразки.

Напередодні дня фізичної культури та спорту в Україні зустрілися з прес-аташе Національного олімпійського комітету. Про спорт у собі, завзяття українських олімпійців, враження від Олімпіади в Парижі, емоції та плани на майбутнє розповідає Максим Чеберяка.  Максиме, розкажіть про себе, про особисті стосунки зі спортом і шлях до Національного олімпійського комітету.

Як стають співробітниками НОК? Я ніколи не займався спортом професійно, хоча певний час про це думав, і навіть хотів записатися до деяких секцій.

А ось палким вболівальником я був із раннього дитинства. Десь з 12-13 років дуже слідкував за багатьма спортивними подіями. Вже тоді улюбленими видами були біатлон, легка атлетика, веслування, гімнастика.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA