Сша Україна Емірати книги читання дозвілля вибір редакції Сша Україна Емірати

Карпати, їжа і покликання кухаря — про що нова книга від CREATIVE PUBLISHING

Сейчас читают: 592
womo.ua

Книга «COOKING IN THE WILD | Сучасна гастрономія в глибинах Карпат» видавництва CREATIVE PUBLISHING розповідає про природу українських Карпат, спільне приготування їжі, любов до традицій, покликання кухаря і дбайливе ставлення до довкілля.

У виданні зібрано унікальний фотоматеріал, що демонструє сучасні, складні страви, часто витвори високої кухні. Знімки були зроблені під час четвертої зустрічі проєкту «ТОПОТ», авторами якого є Ігор Мезенцев та Дмитро Бахта.

Його головна мета – повернення до джерел національної гастрономії. У 2021 році в Карпатах відбувся «ТОПОТ: Міст» за участі відомих українських шеф-кухарів, а також представників іноземної гастрономічної спільноти з ОАЕ, Данії, Іспанії, США, Великої Британії.

Кожен інгредієнт учасники мали знайти, зібрати у лісі або придбати у фермерів. В книзі читач пізнає звичні продукти з нового боку, а також дізнається, як рослини, що доступні на кожному кроці та ростуть на городах, у полях і лісах, можна використовувати як яскраві приправи, а іноді
й робити центральним інгредієнтом кулінарних творінь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA