місто Маріуполь діти війна Росії проти України війна в Україні місто Маріуполь

У «Дії» можна подати заявку на консультацію з усиновлення дитини

Сейчас читают: 442
womo.ua

Пройти відповідну консультацію у «Дії» можуть українці, які бажають усиновити дитину. Про це пише Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Зазначається, що за результатами консультації у «Дії», українці, які хочуть стати прийомними батьками, дізнаються, чи можуть «бути усиновлювачем», і «що необхідно для того, щоб ним стати». Читайте також: Сексуальна експлуатація жінок: у Броварах викрили сутенерку Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії Як отримати консультацію ? Зареєструйтеся або авторизуйтеся на порталі diia.gov.ua за допомогою електронного підпису.

Заповніть онлайн-форму заяви. Підпишіть її електронним підписом і відправте. Читайте також: В Україні створили петицію про започаткування Дня вшанування захисників Маріуполя Читайте також: У світі пройде акція на підтримку полонених військовослужбовців з «Азову» Додамо, що після проходження процедури майбутні батьки обирають форму сімейного виховання та подають відповідну заяву, аби держава дозволила усиновити певну дитину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA