Україна бізнес жінки кар'єра натхнення успішна жінка Україна

Жінки в нафтовидобутку: Як подолати стереотипи і досягти успіху в індустрії

Сейчас читают: 873
womo.ua

Нафтогазова індустрія часто асоціюється із суто чоловічою сферою, але ситуація поступово змінюється. Все більше жінок займають ключові позиції, долають стереотипи та роблять свій внесок у розвиток галузі.

Наталія Рудевич, операційна директорка з нафтогазових сервісів UKRNAFTA та спікерка SHE congress 2024 в ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла, як жінки у компанії UKRNAFTA справляються з викликами, які можливості відкриває перед ними нафтова індустрія, і чому досягти успіху в цій сфері сьогодні може кожна. Як ви оцінюєте роль жінок у нафтовій індустрії і які зміни відбулися за останні роки? Роль жінок у нафтовидобутку сьогодні стає дедалі важливішою.

Галузь постійно змінюється, і це відкриває нові можливості для всіх, у тому числі для жінок. Вони працюють у різних напрямках — від управлінських ролей до технічних спеціальностей, і їхня праця допомагає галузі розвиватися та впоратися з сучасними викликами.

Коли я приходжу в нову компанію на наради, то часто виявляюся єдиною жінкою-керівником серед присутніх. У сучасному світі це вже давно не є нормою, для прикладу, свого часу у Франції, Бельгії, Італії та Данії запровадили гендерні квоти, згідно з якими в компанії має працювати не менше 30–40% представників кожної статі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA