контент стб жінки українки Телебачення вибір редакції

Від попелюшки до слідчої та футбольної тренерки: як трансформувалась роль української жінки у житті та телевізійному контенті

Сейчас читают: 303
womo.ua

Людмила Семчук, генеральна директорка телеканалу  Сучасна українська жінка — супергероїня сьогодення. На її долю припало так багато випробувань, що про неї неможливо говорити без приставки “супер”.

Жінка, якій зараз приблизно 40 років, народилася в Радянському союзі, внаслідок чого отримала певний ментальний “багаж”, якого позбавлялась багато років.

Вона пережила чорнобильську катастрофу і, можливо, переїзд, пережила суворі бідні 90-ті. Згодом — здобуття країною незалежності, кілька революцій, фінансових криз, початок війни у 2014-му.

Пізніше сталась пандемія, а через два роки — повномасштабна війна, що триває досі. Подивившись на європейську жінку, ми розуміємо: навіть якщо два пункти з цього списку відбулись в її житті — це вже величезні перешкоди, які вирішили її життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA