Украина кар'єра успішні жінки розвиток Украина

Українська Освітня Платформа Women in Tech Ukraine: Унікальні можливості для жінок в ІТ-індустрії

Сейчас читают: 830
womo.ua

Тривала війна та економічна нестабільність негативно вплинули на ІТ-сферу в Україні. У 2024 році кількість технічних вакансій зменшилася на 45.23% у порівнянні з січнем 2022 року, а ринок сфокусувався на роботодавцях.

Однак, попри певну турбулентність ІТ-ландшафту, попит на спеціалістів починає відновлюватись. Анастасія Фролова, регіональна менеджерка SoftServe в Україні, зазначила: “У першому кварталі 2024 року ми найняли найбільше фахівців початкового рівня (стажери та джуніори) в напрямку Python та DevOps, трошки менше — у WebUI, QC i.NET.

Загалом 67% закритих вакансій початківців були випускниками SoftServe Academy”. Ця тенденція вказує на перспективи для світчерів і стартапів інтегруватися в IT-спільноту.

Вони можуть здобути нові знання та працювати в перспективній галузі з можливістю віддаленої роботи, конкурентними зарплатами та кар’єрним ростом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA