ЗСУ вибір редакції SHE Congress 2024

SHE Congress 2024: як жінки змінюють правила в ЗСУ та Нацгвардії

Сейчас читают: 939
womo.ua

25 жовтня — Міжнародний день боротьби жінок за мир. До 2022 року світова спільнота прив’язувала акції до Тижня дій за роззброєння, який щорічно стартував з 24 жовтня.

Але кровопролиття в Україні змінило акценти. У нашій державі та за її межами у боротьбі за мир сотні тисяч жінок допомагають Силам оборони України та несуть службу, аби якомога швидше перемогти зло, яке прагне посіяти хаос у всьому світі.

Не забули про цей день і на SHE Congress 2024, де йшлось не лише про лідерство жінок в економічному та суспільному житті України.

Гендерних викликів вистачає в головному зараз секторі – безпековому. Про це йшлось під час двох панельних дискусій – She in Defence та She Leads. She Leads:У ЗСУ треба створити не особливі, а рівні умови для жінок під час несення служби Якісні реформи в секторі безпеки та оборони прямо пов’язані та мають вплив на обороноздатність нашої країни як зараз, так і в довгостроковій перспективі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA