діти ґендерна нерівність розвиток

Zero Discrimination: 7 мультиків про терпимість

Сейчас читают: 943
womo.ua

1 березня в усьому світі відзначатиметься День нульовий дискримінації. Пропонуємо увазі батьків та вчителів освітню короткометражну анімацію, яка пояснить дітям, що таке толерантність та інклюзія.

А, найголовніше, якими жахливими є наслідки насилля та дискримінації за різними ознаками. Disability and Child Protection/Інвалідність та захист дітей Дітей з інвалідністю суспільство часто просто не помічає, але Дитячий фонд ООН —  ЮНІСЕФ, — поширює ідею про визнання дітей із інвалідністю рівноправними членами суспільства.

Цей мультик продемонструє, наскільки важливим є втілення цієї ідеї у життя, перш за все, для нормотипічних дітей. Unfairy Tales: The story of Ivine and Pillow/Несправедливі казки: історія про Івайн і подушку Дискримінованою групою є біженці та тимчасово переселені люди.

Часто-густо місцеві мешканці сприймають й тих, й інших як щось зайве, що порушує їх спокій. Але ставитися таким чином до постраждалих від війни людей не можна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA