Ірена Карпа книголав уривок з книги натхнення читання вибір редакції Ірена Карпа

Бо хто, як не ви, є головним героєм вашого життя? Уривок зі збірки Ірени Карпи «Я не знаю, як про це писати», #книголав

Сейчас читают: 886
womo.ua

«Я не знаю, як про це писати» — унікальна книга. Це збірка творів авторок-учасниць курсу письма Ірени Карпи «My Story», який вона провела у 2023 році.

Це історії проживання російсько-української війни, які, художньо переосмислені та втілені в оповідання й есеї, звучать розмаїто, але є голосами одного спільного досвіду. «В цій збірці є історії, покликані розправитися з павутиною забуття, що підло наростає в кутах пам’яті, варто нам на хвилю відвернутися.

Пам’ять про друзів дитинства, про родичів, сусідів, про старих і — найболючіше — про молодих людей, чиє життя мало би тривати ще чимало років.

Папір і літери — триб’ют таким життям», — Ірена Карпа. Наприкінці збірки Ірена Карпа пропонує читачам також спробувати записати власну історію або просто свої думки, адже у складні часи письмо має особливо терапевтичний ефект. Читаємо уривок зі збірки:*** Всі ми добре розуміємо, чого нас позбавила війна: звичного плину життя, мрій на недалеке майбутнє, нерідко — ілюзій щодо нашого кола спілкування, в найсумніших випадках — домівки, здоров’я, близьких.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA