Валентина Хамайко Україна вибір редакції Валентина Хамайко Україна

Коли чоловік повернувся після похорону сина на фронт, я відчула, що ми віддаляємося одне від одного. Розмови телефоном не рятували: Валентина Хамайко про збереження родини після загибелі Остапа

Сейчас читают: 985
womo.ua

Портал Womo.ua є майданчиком,  на якому фахівці активно своїми порадами допомагають українкам вберегти себе та родину після втрати рідної людини.

Але на третьому році війни чималу довіру матиме жінка, яка після такої трагедії знайшла у собі сили дарувати глядачам надію у програмі «Сніданок з 1+1», будувати власний бренд та дбати про родину, в якій ще зростають четверо дітей.

Героїнею проєкту «Чекаю на тебе» ми запросили стати  телеведучу каналу “1+1 Україна” Валентину Хамайко. Наша важка розмова відбулась напередодні прем’єри її нового проєкту — військового ток-шоу “Хоробрі серця”, де немає місця байдужості.

Фото з сайту tsn.ua Про що ваш новий проєкт «Хоробрі серця», який ви вестимете разом з Ахтемом Сеітаблаєвим?…. Це ток-шоу на військову тематику, яка зараз дуже щільно переплелася з нашим щоденним життям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA