Украина вистава натхнення вибір редакції Украина

Ми йдемо від простоти до складності, від традицій до експериментальної напруженості: усе, що ви хотіли знати про виставу «Косачка»

Сейчас читают: 830
womo.ua

Ініційована молодою режисеркою Юлією Лопатою, вистава об’єднала навколо себе команду хореографок, танцівниць, музиканток і візуальних художниць, які разом створюють на сцені містичний світ, де міф переплітається з реальністю, а минуле із сьогоденням. Повернення до творчості Прем’єра «Косачки» відбулася в грудні 2023 року, і одразу з аншлагом.

Створення вистави підтримали Goethe Institut Ukraine, а також Всеукраїнська платформа сучасного танцю в кооперації з The Place.

Для багатьох учасниць проєкту «Косачка» прем’єра стала першим поверненням до творчості та на сцену від початку повномасштабного вторгнення.

Зокрема, для проєктного танцювального колективу Procontemporary та її засновниці Галини Пехи, яка поставила хореографію вистави.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA