України Володимир Зеленський Євген Малолєтка Україна українські фільми фільми українське кіно документальна стрічка фільми для жінок цікаві факти України Володимир Зеленський Євген Малолєтка Україна

10 фактів про український фільм, що отримав «Оскар» — «краще б його не було»

Сейчас читают: 505
womo.ua

«Оскар» у 2024 році вперше в історії отримав український фільм режисера Мстислава Чернова у номінації «Найкращий документальний фільм».

Уранці 11 березня вся Україна проснулася і зраділа гарній новині, на кінопремії «Оскар» статуетку здобув документальний фільм українського режисера Мстислава Чернова — «20 днів у Маріуполі».

Над створенням документальної стрічки працював не тільки Мстислав Чернов, а й фотограф Євген Малолєтка та продюсерка Василіса Степаненко.

Їх з нагородами ви можете побачити на фото нижче. Читайте також: Історична подія. Документальний фільм «20 днів в Маріуполі» став лауреатом премії «Оскар» Аби дізнатися більше про український фільм «20 днів у Маріуполі», який отримав «Оскар» ми підготували найцікавіші факти: Факти про фільм «20 днів у Маріуполі», який отримав «Оскар» у 2024 році: ТОП-10 Факт 1: перший «Оскар» в історії для України отримав фільм «20 днів у Маріуполі» Як ми вже писали вище, для України це перша нагорода «Оскар», чим ми дуже пишаємося.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA