психологія жінки «Фонд Маша» психологиня

Здорова самооцінка: як і навіщо її виховувати в собі

Сейчас читают: 302
womo.ua

Психологиня та методологиня Центру «Незламна» від «Фонду Маша» Ірина Басіста Самооцінка — це те, як ми психологічно та емоційно сприймаємо себе.

І вона може впливати на всі сфери нашого життя — кар’єру, стосунки, фінансові статки. Що більш збалансованою є оцінка себе, то більш щасливою та самодостатньою почувається людина.

Як цього досягти, розповіла психологиня та методологиня Центру «Незламна» від «Фонду Маша» Ірина Басіста. У кожної людини самооцінка формується ще з моменту народження.

У процесі дорослішання та пізнання себе вона добудовується. Що більше дитина отримувала підтримки, адекватної похвали, вчилася справлятися з невдачами та не ототожнювати себе зі своїми діями, то здоровіша самооцінка у людини.  Читайте також: Топ-7 «червоних прапорців», що вам потрібно звернутися до психолога Також є інший варіант, який заважає дорослим жити, — це завищена самооцінка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA