лайфхак прибирання кулінарія

Навіщо ставити вівсянку у холодильник: лайфхаки з вівсяними пластівцями на всі випадки життя

Сейчас читают: 483
hochu.ua

Експертка з прибирання та організації простору Джилл Ністул на своєму сайті дала кілька корисних лайфхаків з вівсянкою, які допоможуть вам у різних побутових ситуаціях.

Виявляється, за допомогою вівсянки можна позбавлятися жирних плям і неприємних запахів. Читати також Тюлі будуть як новенькі: неочікуваний лайфхак із зеленкою, який допоможе позбутися жовтизни Якщо ви ненароком розлили рослинну олію на стіл або підлогу, то швиденько схопіть банку з вівсянкою і розсипте на пляму.

Дайте час, щоб вівсянка ввібрала весь жир. Підметіть і приберіть усю вівсянку і протріть місце вологою тканиною.Раніше ми вже розповідали про те, як боротися з неприємними запахами в холодильнику — у статті багато корисних засобів.

А ось вам і ще один лайфхак: насипте вівсянку в миску та поставте в холодильник. Вівсянка дуже швидко забере на себе усі небажані аромати.Подрібнену в блендері вівсянку можна використовувати як додатковий інгредієнт до фаршу на котлети.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA