лайфхак губка чистий дім прибирання

Навіщо кухонну губку кладуть у холодильник? Лайфхак, який оцінять багато хто

Сейчас читают: 267
hochu.ua

Цей лайфхак допоможе вам позбавитися двох поширених проблем. Збоку виглядає дивно і незвично: навіщо поміщати губку в холодильник?

Але ви зараз самі все зрозумієте. Портал Pixelinform опублікував досить цікавий лайфхак. Читати також Як легко відмити решітку для шашлику: ці лайфхаки вже до вас перевірили Вас справді може здивувати таке досить дивне поєднання: кухонна губка та холодильник.

Але повірте, досвідчені господині цього не робили б, якби лайфхак справді не працював.Оскільки губка для миття посуду має пористу поверхню, то вона легко вбирає зайву вологу в повітрі.

Якщо ви покладете губку в холодильник, там не буде накопичуватися конденсат. Крім того, ваші овочі, зелень і фрукти довше пролежать у холодильнику, матимуть свіжий вигляд і залишаться соковитими та пружними.Ще одна досить поширена проблема, пов'язана із холодильником.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA